Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /libraries/joomla/string/string.php on line 29

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /libraries/joomla/string/string.php:27) in /libraries/joomla/session/session.php on line 664

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /libraries/joomla/string/string.php:27) in /libraries/joomla/session/session.php on line 664
Ergonómiai Szőnyegek

 

406-0a8771035c2f 462-159759fde270 562-0686a58b2a68 523-b8996094211c 535-597fafd3a646

 

Ezt a különleges, dekoratív, sok év tapasztalatai alapján fejlesztett termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik számára a higiénikus, egészséges, biztonságos munka- és lakókörnyezet kialakítása alapvető szempont, a magas esztétikai színvonal megtartása mellett.

Specifikusan egyes meghatározott munka, lakó és szórakoztató területekre alakították ki a különböző szőnyeg típusokat. Gyáraktól a wellness központokig, üzemi konyháktól az iskolákig, élelmiszeripartól a kórházakig bárki megtalálhatja, kiválaszthatja a számára tökéletes megoldást nyújtó szőnyeget.

Az óriási szín- és mintaválaszték egyedi megjelenést, kreatív környezet kialakítását teszi lehetővé.

 

Ipari, gyártóüzemi szőnyegek:

A tökéletes megoldást ajánljuk olyan ipari komplexumok, gyárak, szerelőcsarnokok, kisebb műhelyek számára, ahol a munkások szerelősorok, gép padok, gyártó szigetek mellett többnyire álló munkát végeznek. A munkaterülettől függően különböző szőnyegek, alátétek biztosítják a kellemesebb, kényelmesebb, biztonságosabb munkavégzést, növelve ily módon a termelés hatékonyságát.

A munkahelyek, munkakörnyezetek a száraz területektől a nedves vagy rendkívül olajos területekig változóak lehetnek. Valamint a különböző, szakosodott iparágaknak szükségük lehet arra, hogy állandó védelmet nyújtsanak mind a munkások, mind a környezet megóvása érdekében tűzveszéllyel, elektromos kisülésekkel, vegyi anyagokkal, élelmiszeriparban baktériumokkal, fertőzésekkel szemben. Az általunk ajánlott szőnyegek megoldást nyújtanak ezekre az iparban mindennapos problémákra.

Körmintás-gumiszőnyegMéret: 100cm X 10m,  Szín: Fekete, Szürke

Ezeket a szőnyegeket úgy tervezték, hogy ergonómiailag támogassa a dolgozó embert. Anyaguk és kialakításuk lehetővé teszi, hogy az állómunka a láb, a talp számára stabil, kényelmes legyen, a gerincről a felesleges, kemény talaj általi terhelést levéve a munka kevésbé fárasztóvá váljon, ezáltal egészséges, koncentráltabb, könnyedebb, hatékonyabb munkavégzést eredményezve, munkás és munkáltató kölcsönös megelégedettségét szolgálva így.

 

Élelmiszeripar, üzemi konyha, táplálék feldolgozás:

Biztonságos, kényelmes, tiszta munkavégzés megvalósítására tervezték és fejlesztették a kimondottan erre a területre gyártott szőnyegeket. Azokat a fő tényezőket figyelembe véve célozták meg a környezet megfelelő kialakításának lehetővé tételét, amik közvetlenül a munkavégzőre illetve a környezetre hatnak, mint például állómunkával járó nehézségek, csúszós padlók, szigorú higiéniai követelmények, törékeny tárgyak megóvása, hideg környezet, élelmiszerbiztonság, fertőzésekkel szemben való védelem.

E területeken a zsírosodás, olajosodás, nedvesedés, padlóra került vér, liszt, egyéb biológiai hulladék általi elcsúszások okozzák a munkahelyi balesetek nagy százalékát, ami jelentős fennakadással, munka, így termelés kieséssel járhat. A csúszásmentesség kialakítása ezeken a területeken mindig is kihívást jelentett, hiszen sima, könnyen tisztán tartható, egyszerűen kezelhető felületek létrehozása szükséges.

Sok kárt okoznak még a munkavégzés közben földre, kőre ejtett törékeny tárgyak, amik az anyagi károkon túl előidézhetik annak a veszélyét is, hogy a szétpattanó üveg és porcelán darabkák az ételbe, élelmiszerbe kerülhetnek, így a fogyasztó egészségét kockáztatva.

Az általunk ajánlott szőnyegek anyagtulajdonsága és speciális kialakítása a tökéletes megoldást nyújtja mindezen problémák orvoslására.

 

Belépő szőnyegek, védő szőnyegek - a belső használati terek tisztaságáért:

Az általunk ajánlott szőnyegek használatakor széles szín és minta választék áll rendelkezésre, amennyiben professzionális, praktikus, hatékony, ám egyúttal igényes, dekoratív megoldást kíván elérni és alkalmazni a por, a kosz, a sár távol tartása érdekében szállodaiparban, közösségi helyiségekben, iskolák aulájában, bejáratánál, irodákban, üzletekben, plázákban, kórházi folyosókon és egyéb olyan belső terek esetében, ahol cél a biztonságos, higiénikus környezet kialakítása, a tisztaság látványának és érzetének folyamatos megőrzése, fenntartása.

E szőnyegek eltávolítják a nedvességet, a port, a sarat és egyéb szennyeződéseket a cipőről, így megakadályozzák ezek széthordását a helyiségekben. A bejáratnak, s annak környékének állandó tisztaságot, üdeséget, ragyogást kölcsönöz. Csúszásmentességének köszönhetően elkerülhetővé válik a bejáratnál vizes cipővel padlóra lépve az esetleges elesés, baleset.

A szőnyeg alján kialakított puha gumi felület által elkerülhető, hogy a szőnyeg elmozduljon a kívánt területről.

Tisztítása egyszerű, a porszívó rendszeres használata mellett szükség esetén mélytisztíthatjuk a megfelelő szerrel, illetve magasnyomású vízsugárral is. Gyorsan szárad.

 

Vizes helyiségek, zuhanyzók, uszodák csúszásmentes burkolata:

Azok a gumiszőnyegek a termékcsaládon belül, melyek rácsos vagy lyukacsos kialakításúak, tökéletes megoldásként szolgálhatnak olyan belső terek esetében, ahol elengedhetetlenül fontos a biztonság megőrzése érdekében, hogy csúszásmentessé tegyük a padlót. Kialakításának köszönhetően elvezeti a vizet, az nem gyűlik így össze a padló felületen, s még mezítláb rálépve sem eshetünk, csúszhatunk el rajta.

Praktikus, egyszerű, gyors lehelyezésével azonnal elérhetjük a kívánt hatást. Anyaga erős, tartós, tisztítása könnyű.

 

 

megosztom :)

MultiMatIIT23

563-5e98a2554c5c

 

SkywalkerHD460

522-4ffd99e7db05

DiamondSofTred419

SoftStep535

AquaTrap150

150-ebcb2b173f74

Wayfarer14mm266

Citi10mm271

Wayfarer16mm267

RubbrBrush345

SoilGuard565

DecoDesignWashable170

BrilliantStepWashable190

 

Jellemzők:

 • ergonómiailag tökéletes kialakítás

 • biztonságos

 • stabil felületet eredményez

 • csúszásmentes

 • antisztatikus

 • antibakteriális

 • könnyen tisztítható

 • vegyianyagoknak ellenáll

 • tartós, erős anyag

 • vízáteresztő

 • dekoratív, esztétikus

 • igényes megoldás

 • variálhatóság

 • nagy szín- és mintaválaszték

 

Felhasználási területek:

 • gyárak, gyártóüzemek

 • élelmiszeripar

 • üzemi konyhák

 • cukrász üzemek, pékségek
 • szállodák

 • mozik, színházak

 • plázák

 • üzletek, áruházak
 • iskolák

 • műhelyek

 • uszodák, wellness

 • irodaházak

 • közösségi házak

 • lakó komplexumok

 

Szőnyeg típusok:

Go to top